www.rendezvouscontroletechnique.be Retour à l'accueil

SBAT - S.B.A.T. nv

Poortakkerstraat 129
9051 Sint-Denijs-Westrem

téléphone : 078/ 151 243
fax : 09 321 76 29

site Web : http://www.sbat.be

Cliquez ici pour prendre rendez-vous

9052 Zwijnaarde

Keuringscentrum 30

Buitenring-Zwijnaarde 1

téléphone : 09 222 54 30 - fax : 09 242 84 31

Komende van Gent
Aan de rotonde "de Sterre" de Oudenaardsesteenweg richting Oudenaarde oprijden, voorbij het verkoopcentrum over de brug rechts naar beneden tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), rechts afslaan. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

Komende van Oudenaarde
Op de Oudenaardsesteenweg richting Gent volgen, voorbij afrit Zwijnaarde van E40 rijden, over de brug de eerste afrit naar rechts, aan de Binnenring (naast Ringvaart) rechts en dan de eerste afrit naar rechts, langsheen parking van het verkoopcentrum naar boven, terug rechts afslaan, over de brug rechts naar beneden tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), rechts afslaan. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

Komende van Kortrijk/Antwerpen via E17
Aan de verkeerswisselaar te Gent richting Oostende, tweede afrit nemen richting EXPO, de Pegoudlaan volgen langs de parkings en gebouwen van Flanders Expo tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), naar rechts.Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

Komende van E40 Brussel of Oostende
Afrit volgen via de Pegoudlaan, langs de parkings en gebouwen van Flanders Expo tot aan de Buitenring (naast Ringvaart), naar rechts. Op het einde van de Buitenring vindt U het keuringscentrum van Zwijnaarde.

© Visible