www.rendezvouscontroletechnique.be Retour à l'accueil

SBAT - S.B.A.T. nv

Poortakkerstraat 129
9051 Sint-Denijs-Westrem

téléphone : 078/ 151 243
fax : 09 321 76 29

site Web : http://www.sbat.be

Cliquez ici pour prendre rendez-vous

9900 Eeklo

Keuringscentrum 36

Industrielaan 15

téléphone : 09 377 15 53 - fax : 09 377 51 49

Wegbeschrijving

Komende van Aalter: Rij via Ursel naar Eeklo. Bij het binnenrijden van het centrum is er een klein kruispunt met verkeerslichten. Hier rijdt U links, neem vervolgens de eerste straat links en dan de eerste straat rechts. Op het einde van deze straat, de Industrielaan, ziet u aan uw linkerzijde het keuringscentrum en examencentrum.

Komende van Maldegem: Rij op de oude baan Brugge-Gent (N9) richting Eeklo. Rij aan de eerste verkeerslichten na de brug over het kanaal rechts, u bevindt zich nu op de Ringlaan. Twee kilometer verder, net voorbij de watertoren ziet u aan uw linker zijde de Industrielaan. Het eerste bedrijf rechts is de autokeuring en examencentrum.

Komende van Gent: Rij via de oude baan Gent-Brugge (N9) naar Eeklo. In Eeklo passeert u eerst het NMBS-station en daarna, eveneens aan uw rechter zijde de markt. Aan de eerstvolgende verkeerslichten moet U links tot aan een rond punt. Hier terug links tot aan de verkeerslichten. Rij daar rechts, dan de eerste straat links, daarna de eerste rechts, u bevindt zich nu in de Industrielaan, het laatste bedrijf links is de autokeuring en examencentrum.

Komende van de expressweg Knokke-Antwerpen (N49): Aan de afslag Eeklo rijdt u de Peperstraat in en volgt deze weg tot aan de verkeerslichten. Aan deze lichten rechtdoor tot aan een rond punt. Hier links tot aan de verkeerslichten. Rij daar rechts, dan de eerste straat links, daarna de eerste rechts. U bevindt zich nu in de Industrielaan, het laatste bedrijf links is de autokeuring en examencentrum.

© Visible